2021-05-30 07:52:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyél bátor, vedd kezedbe az irányítást!

Napi horoszkóp május 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Bizonytalan vagy, de csak azért mert folyton a külvilágnak akarsz megfelelni. Kövesd azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthatsz üzeneteire. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Talán épp ma jön el az igazi.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap a tiéd. Ne hagyd hát, hogy bárki is eltántorítson attól, amit tenni akarsz. Az akadályok legfeljebb kerülőutat jelenthetnek, de semmiképp sem azt, hogy más célt kellene kitűznöd, mint, amit eltervezett. Minden út oda vezet.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szerelemre és kalandra áhítozol a mai napon. Csak a mának élnél, nem érdekel a holnap. Ez jó, amíg nincs senki, akit a viselkedéseddel megbántanál. Ha azonban már nem vagy független, akkor adj jókedvet annak is, aki hozzád tartozik.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig mindig te voltál az, aki megalkudott, aki átengedte a döntési jogot másoknak, most végre be kell látnod, hogy nem helyes, ha mindig bedobod a gyeplőt. Legyél bátor, vedd kezedbe az irányítást!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lelkileg kicsit bezárkóztál mostanában, és ez megnehezíti a számodra azt, hogy reálisan lásd a dolgaidat. Egy-két baráti találkozó, elmélyült beszélgetés segíthet a tisztánlátásban, mert a kívülállók rávilágíthatnak arra, amit te nem veszel észre a jelenlegi helyzetedben. Vedd a kezedbe a telefont!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A világ változik, és ez a változás még téged sem kerül el. Hiába próbálsz meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtatsz is. A megújulást joggal várja el tőled a párod is. Járj utána, mire is vágyik!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap a szokottnál is higgadtabban tudsz mérlegelni. Tisztán látod mások indítékait. Semmi meglepő és váratlan nem hozhat ki a sodrodból, pedig jócskán számíthatsz a meglepetésekre. Legyél is megingathatatlan, ez most a te fegyvered.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán úgy érzed, a társad ma mindenben ellenkezik, semmiben sem tesz a kedvedre. Mielőtt elmérgesedne a vita kettőtök között, próbálj meg odafigyeléssel, finom lelkűséggel utána járni, mi a baj. Te ennek nagy mestere vagy!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az utóbbi időben úgy tűnik, megnyugodtál, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint korábban. Még mindig sok azonban a nyitott kérdés, amire választ kellene találnod az igazi belső béke megtalálásához. Nézz szembe velük!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A természet ma ellenállhatatlan erővel vonz. Ki kell mozdulnod a friss levegőre, mert az univerzum energiái így tudnak a legjobban feltölteni. Ha messzire nézel egy hegytetőről, meglátod a perspektívákat a saját életedben is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Végre egy boldog, és nyugalmas napod lehet. Csak felejtsd el végre a munkát! És viszont ne feledkezz meg a szeretteidről! Főleg ne egy aktuális évfordulóról, vagy régi ígéretről. Ideje beváltani tettekre a szavakat!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Melankolikus, tűnődő hangulatban indul a nap. Talán elgondolkozhatsz sorsproblémákon, a múlt eseményein. A merengésből azonban egy váratlan találkozás kibillenthet. Örüljön a jónak, az új fordulatnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: